ROC Rivor.

ROC Rivor.

vlotte clip

Toen ik in mijn periode op het ROC Rivor een videoclip kon schieten en bewerken voor mijn keuzedeel AV (Audiovisueel), begonnen de ideeën al op te borrelen. De keuze van het nummer was volledig aan de student. Dat kwam als gelegen aangezien “Scooter” van Yssi SB de hitlijsten aan het bestormen was. Ik had de beschikking tot 2 scooters en luisterde het nummer meermaals op een dag. JACKPOT! Het onderwerp stond in de titel en de clip werd geschoten en bewerkt in 2 dagen tijd. Kijk hieronder naar het resultaat van de clip!

#video #scooter #clip #socials

vlotte clip

Toen ik in mijn periode op het ROC Rivor een videoclip kon schieten en bewerken voor mijn keuzedeel AV (Audiovisueel), begonnen de ideeën al op te borrelen. De keuze van het nummer was volledig aan de student. Dat kwam als gelegen aangezien “Scooter” van Yssi SB de hitlijsten aan het bestormen was. Ik had de beschikking tot 2 scooters en luisterde het nummer meermaals op een dag. JACKPOT! Het onderwerp stond in de titel en de clip werd geschoten en bewerkt in 2 dagen tijd. Kijk hieronder naar het resultaat van de clip!

#video #scooter #clip #socials